Usluge

EU Projekti

Hrvatskim poduzetnicima i obrtnicima je ulaskom u Europsku uniju otvoreno mnoštvo mogućnosti za dobivanje bespovratnih sredstava. Naš projektni tim pomoći će u razvoju Vaših projektnih ideja i identificirati Vama relevantne natječaje iz europskih i nacionalnih izvora.

Priprema EU projekata

Hrvatskim poduzetnicima i obrtnicima je ulaskom u Europsku uniju otvoreno mnoštvo mogućnosti za dobivanje bespovratnih sredstava. Prvi poduzetnički projekti već su dobili pojedinačne potpore iz strukturnih fondova u iznosima do 26 milijuna kn. Potpore su dodijeljene projektima iz proizvodnog i turističkog sektora temeljem natječaja iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Do 2020. godine za Hrvatsku je predviđeno preko 11 milijardi eura, pri čemu će gotovo 2 milijarde eura biti namijenjene za podršku malim i srednjim poduzećima, informacijsko-komunikacijsku tehnologiju te istraživanje i inovacije. Isto tako, jedinice lokane samouprave imaju na raspolaganju cijeli niz natječaja za financiranje svojih potreba.

Naš projektni tim pomoći će u razvoju Vaših projektnih ideja i identificirati Vama relevantne natječaje iz europskih i nacionalnih izvora. Zajedničkom analizom odabrat ćemo projekte koji zadovoljavaju potrebne kriterije poziva iz strukturnih fondova. Zatim slijedi izrada projektne prijave prema uvjetima složene natječajne dokumentacije i prijava projekta na objavljeni natječaj.

Provedba projekata

Nakon što ste dobili odluku o financiranju projekta, slijedi implementacija. Naš projektni tim će Vam pružiti podršku tijekom provedbe kako bi uspješno opravdali dobivena bespovratna sredstva i ostvarili Vaše projektne ciljeve. Naša podrška uključuje projektni menadžment, savjetovanja pri izradi projektnih izvještaja za donatora, provedbu pojedinih aktivnosti te evaluaciju projekta.

Provedba EU projekata

Organiziramo edukacije za zainteresiranu javnost po pitanju fondova Europske unije, ali pružamo i uslugu custom made treninga za pojedine institucije. Na taj način u kratkom vremenu analiziramo trenutnu situaciju i definiramo plan rada s ciljem realizacije aktivnosti.

povratak

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas!

Newsletter

Želite biti u toku i primati novosti i obavijesti u vezi naših usluga, ostavite nam svoju email adresu i mi ćemo se pobrinuti da budete informirani na vrijeme.